Contactgegevens:

 

Lage Raam 1A
5076 PE  Haaren

 

I www.tripade.nl
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M 06 17 66 47 41

 

maandag / woensdag en vrijdag

 

Wanneer Tripade


Wanneer kunt u terecht bij Tripade?

Het kan zijn dat uw kind om welke reden dan ook, niet goed in zijn vel zit. Uw kind kan faalangstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben, of een negatief zelfbeeld. Misschien komt uw kind niet voldoende voor zichzelf op. 
Er kan sprake zijn van pestgedrag en u kind weet dit niet goed te doorbreken. 

Mogelijk weet u als ouders ook niet meer wat u  moet adviseren omdat  u al vaak hetzelfde hebt gezegd terwijl het onvoldoende effect heeft.

Kortom: het loopt niet zoals gewenst en uw kind heeft er last van. Als ouders hebt u al van alles geprobeerd en misschien  is er op school ook al de nodige aandacht aan besteed. Toch treedt er geen verbetering op terwijl u het gevoel hebt dat er iets moet gebeuren om te voorkomen dat de problemen verergeren. Misschien geeft uw kind zelf wel aan hier graag bij geholpen te willen worden.

De  maatschappij waarin wij leven vraagt veel van een kind. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren zichzelf goed staande weten te houden. Het is dan ook niet gek dat het steeds vaker voorkomt dat kinderen een duwtje in de rug nodig hebben. 

Begeleiding van Tripade kan dan de aangewezen zorg voor uw kind zijn.
Mocht de ernst van de problematiek toch ernstiger blijken te zijn dan zoeken we naar andere mogelijkheden zodat u met deze adviezen zelf verantwoorde keuzes kunt m
aken.