Contactgegevens:

 

Lage Raam 1A
5076 PE  Haaren

 

I www.tripade.nl
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M 06 17 66 47 41

 

maandag / woensdag en vrijdag

 

Werkwijze

Werkwijze van Tripade

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek wordt de hulpvraag zo concreet mogelijk geformuleerd en wordt bepaald of Tripade iets voor uw kind zou kunnen betekenen. Het is van groot belang dat er van beide kanten een klik is.
Als u besluit een begeleidingstraject te willen starten volgt een uitgebreid intakegesprek.
Hierna volgen ongeveer zes sessies met uw kind.

Daarna wordt een oudergesprek gepland waarbij de ontwikkeling tot nu toe uitvoerig wordt besproken. dit kan een tussen- of een eindgesprek betreffen. Uitbreiding van de sessies verloopt alitjd in overleg met de ouder(s).Tussentijds overleg met school is vaak wenselijk. Dit gebeurt echter nooit zonder toestemming van de ouder(s)of de jongere zelf.

Afronding begeleidingstraject

Wat betreft de afronding van het begeleidingstraject is het voor ons belangrijk dat we uw kind op het juiste moment ‘loslaten’ om zelf de draad weer op te pakken.
Soms kiezen we ook voor een afbouw naar bijvoorbeeld één keer per maand. We bepalen dit altijd in overleg met elkaar.

Rapportage

Van de tussentijdse oudergesprekken wordt indien gewenst een verslag gemaakt.
Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook schriftelijk gerapporteerd te worden in de vorm van een verslag of een begeleidingsplan. Na ongeveer twaalf sessies wordt vervolgens een verslag gemaakt.
Voor de tarieven betreffende de rapportage zie tarieven.

Van de begeleiding van de kinderen die een PGB (Persoons Gebonden Budget) hebben, wordt op verzoek van de ouders een begeleidingsplan gemaakt. Dit kan gebruikt worden om een herindicatie aan te vragen.